Megdobogtatta a szíved

az English in Town

Read for Pleasure | Live

könyvcsomag?

angol, angol könyv, angol nyelvkönyv, angol kifejezések, angol szókincs, haladó, angoltanulás, Amerika

Szuper, nagyon örülök. :) Töltsd ki a rendelési űrlapot (ellenőrizd kérlek, hogy nem ütötted-e el véletlenül az adataidat), majd kattints az „Megrendelem!” gombra. Megrendelés után azonnal automatikusan küldöm Számodra a visszaigazoló e-mailt, benne a megrendelésed adataival. 

Fizetés: fizetésre banki átutalással vagy utánvéttel van lehetőséged.

Átvétel: a könyvet kérheted futárral (a feladástól számított 2 munkanapon belül a kezedben lesz a könyv) és átveheted személyesen is. Ennél a könyvcsomagnál a szállítási költséget én állom. :)  Egy pesti és egy budai helyszínen van lehetőséged személyes átvételre:

​• Pesten, a Hősök terétől 6-7 percre
Bárányfelhő Fejlesztő Gyermekközpont • 1068 Budapest, Városligeti fasor 40.
Hétfőtől péntekig 08.00 – 16.00 óráig veheted át

​• Budán, a Széna térnél (szemben a Mammuttal, a Shell kútnál)
Granada Nyelviskola • 1015 Budapest, Hattyú u. 16.
Hétfőtől péntekig 10.30 - 18.00 óráig veheted át

Élményworkshop: a 4 órás New York vs Los Angeles Élményworkshopra szóló belépődet e-mailben küldöm majd el. A belépőd az aktiválás dátumától számított egy évig érvényes. Folyamatosan jelzem majd Feléd a legfrissebb workshop időpontokat, de Te magad is figyelemmel kísérheted a dátumok alakulását itt. A workshopra való regisztrációkor add majd meg a belépődön szereplő kódot, ennek alapján foglak tudni beazonosítani.  

Ha ajándékba szánod a könyvcsomagot, a rendelést a saját adataiddal töltsd ki, és a „Ha ajándékba szánod a könyvcsomagot” opciónál add meg az Ajándékozott nevét, e-mail címét, és hogy mikor aktiválhatom e-mailben a hozzáférést a digitális háttéranyagokhoz és az élményworkshop belépőhöz. Így biztosan nem veszik el a meglepetés ereje. :)

Az egyes fizetési és szállítási módok kombinációiról kicsit lejjebb görgetve olvashatsz.

ÁSZF  •  Adatkezelési tájékoztató

Minden Általad megadott adatot bizalmasan kezelek. Adataidat soha nem adom ki harmadik félnek. 

Ha elakadtál, kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban, esetleg külföldre rendelnél vagy egynél több példányt szeretnél, írj nekem vagy hívj a 06 30 691 7057-es számon.

Az egyes fizetési és szállítási módok kombinációiról itt olvashatsz.

Ha átvételkor fizetsz és MPL futárszolgálattal kéred a könyvet:

A rendelésed leadása után nincs más dolgod, mint hogy átfutod a visszaigazoló e-mailt és várod a könyved. A csomagot a Magyar Posta MPL futárszolgálata a feladástól számított 2 munkanapos időgaranciával kézbesíti a Részedre. A könyvcsomag árát (20600 Ft) a futárnak fizeted átvételkor. A feladás napján értesítelek, a könyv sikeres kézbesítését követően pedig e-mailben aktiválom a hozzáférésed a háttéranyagokhoz és az élményworkshop belépődhöz.

 

Ha banki átutalással fizetsz és MPL futárszolgálattal kéred a könyvet: 

A rendelésed leadása után utald át kérlek a könyvcsomag díját (20600 Ft) a visszaigazoló e-mailben szereplő számlaszámra. Amint megérkezett az utalásod, rövid időn belül postára adom a könyved. A feladás napján értesítelek és e-mailben aktiválom a hozzáférésed a háttéranyagokhoz és az élményworkshop belépődhöz. A csomagot a Magyar Posta MPL futárszolgálata a feladástól számított 2 munkanapos időgaranciával kézbesíti a Részedre.


Ha banki átutalással fizetsz és személyesen veszed át a könyvet:

A rendelésed leadása után utald át kérlek a könyvcsomag díját (20600 Ft) a visszaigazoló e-mailben szereplő számlaszámra. Amint megérkezett az utalásod, rövid időn belül értesítelek, hogy vár Rád a könyv az átvételi ponton és e-mailben aktiválom a hozzáférésed a háttéranyagokhoz és az élményworkshop belépődhöz.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted itt: murakozy.judith@gmail.com.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem!” gombra való kattintással a ZEFIR EDU BT-vel kötöd (1015 Budapest, Hattyú u.16.  IV. em. 1.; Adószám: 21573855-2-42).

A fizetési határidő 8 nap.