top of page

Megdobogtatta a szíved az

English in Town • Read for Pleasure | Plus

könyvcsomag?

3_könyv_png_wix.png

Szuper, nagyon örülök. :) Megrendelés után azonnal automatikusan küldöm Számodra a visszaigazoló e-mailt, benne a megrendelésed adataival. 

Fizetés: fizetésre banki átutalással vagy utánvéttel van lehetőséged.

A futár 990 Ft-ért viszi el Hozzád az English in Town-t,  ha banki előre utalással fizetsz és 1290 Ft-ért, ha utánvéttel. A feladástól számított 2 munkanapon belül a kezedben lesz a könyv. 

Ha ajándékba szánod a könyvet, a rendelést a saját adataiddal töltsd ki, és a „Ha ajándékba szánod a könyvet” opciónál add meg az Ajándékozott nevét, e-mail címét, és hogy mikor aktiválhatom e-mailben a hozzáférést a digitális háttéranyagokhoz.  Így biztosan nem veszik el a meglepetés ereje. :)

Az egyes fizetési és szállítási módok kombinációiról kicsit lejjebb görgetve olvashatsz.

ÁSZF  •  Adatkezelési tájékoztató

Minden Általad megadott adatot bizalmasan kezelek. Adataidat soha nem adom ki harmadik félnek. 

Ha elakadtál, kérdésed van a rendeléssel kapcsolatban, esetleg külföldre rendelnél vagy egynél több példányt szeretnél, írj nekem vagy hívj a 06 30 691 7057-es számon.

Az egyes fizetési és szállítási módok kombinációiról itt olvashatsz.

★ Ha átvételkor fizetsz és MPL futárszolgálattal kéred a könyvet:

A rendelésed leadása után nincs más dolgod, mint hogy átfutod a visszaigazoló e-mailt és várod a könyved. A csomagot a Magyar Posta MPL futárszolgálata a feladástól számított 2 munkanapos időgaranciával kézbesíti a Részedre. A könyvcsomag árát és a postaköltséget (összesen 9690 Ft) a futárnak fizeted átvételkor. A feladás napján értesítelek, a könyv sikeres kézbesítését követően pedig e-mailben aktiválom a hozzáférésed a háttéranyagokhoz.

 

★ Ha banki átutalással fizetsz és MPL futárszolgálattal kéred a könyvet: 

A rendelésed leadása után utald át kérlek a könyvcsomag díját és a postázási díjat (összesen 9395 Ft) a visszaigazoló e-mailben szereplő számlaszámra. Amint megérkezett az utalásod, rövid időn belül postára adom a könyved. A feladás napján értesítelek és e-mailben aktiválom a hozzáférésed a háttéranyagokhoz. A csomagot a Magyar Posta MPL futárszolgálata a feladástól számított 2 munkanapos időgaranciával kézbesíti a Részedre.

Ez a megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak.

A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek érdekében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől.

Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted itt: murakozy.judith@gmail.com.

A szerződést a megrendelő űrlap kitöltésével és a “Megrendelem!” gombra való kattintással a ZEFIR EDU BT-vel kötöd (1015 Budapest, Hattyú u.16.  IV. em. 1.; Adószám: 21573855-1-41).

A fizetési határidő 8 nap.

bottom of page